Artiesten


Bart van der Stelt

Bart van der Stelt is geboren op 15 november 1989 in Raamsdonksveer. Hij woont in het Brabantse dorpje Dussen gelegen tussen Breda en Gorinchem.

Bart zijn hobby is altijd al muziek geweest. Van jongs af aan deed hij mee aan verschillende play-back shows in het dorp, waar hij samen met een vriendin menig keer de eerste prijs in de wacht sleepte. Een aantal jaren geleden is Bart samen met vrienden en een aantal ouders een jeugdsoos gestart, Dussoos genaamd, waar hij in het jeugdbestuur had plaatsgenomen. Daar heeft hij 6 jaar lang (iedere 2 weken) achter de draaitafel gestaan en er menig plaatje weggedraaid.

Sinds 2008 is hij begonnen met het meezingen van verschillende liedjes. Hij heeft een aantal keer met succes bij verschillende gelegenheden gezongen, zoals bij de voetbalkantine, het timmerdorp, de kermis en op verschillende feestjes en partijen. Vanwege dit succes is het balletje aan het rollen gegaan. Bart heeft alles in het werk gesteld om zijn droom te laten uitkomen: zingen! Zijn eerste officiële optreden was in november 2008 op het 11-11 bal bij Eetcafé Het Pleintje in Dussen.

Niet lang daarna kwam in eigen beheer zijn eerste single ‘He lieve schat ga met me mee’ uit. Via de bekende producer André Kooiman kwam Bart uit bij Hans van Aalst van HVA Productions uit Dorst. Hij zag direct dat Bart talent heeft.

De single van Bart ‘Ik wil jou voor het leven’ is Bart zijn eerste landelijke release met twee super feestliedjes.

In 2011 kwam de nieuwe single uit van dit talent Getiteld : “Jij bent een mooie meid” die als een komeet de nederlandstalige top 30 in schoot.

   Manuela

Manuela is geboren op 18 december 1971 in Waalwijk en vanaf haar tweede jaar woonachtig in Tilburg. Al op jonge leeftijd zong Manuela met een platenspeler en microfoon singles mee. Op 15 jarige leeftijd mocht Manuela van haar ouders kiezen tussen een single opnemen of een brommer voor haar 16de verjaardag, Omdat zingen altijd al een grote wens was werd de keus voor het opnemen van een single al heel snel gemaakt. Haar ouders namen contact op met tekstschrijvers en zo kwam op Vrijdag 27 mei 1988 Manuela’s 1ste single kom hier en dans met mij/verliefd zijn uit. Deze werd uitgebracht bij het label ABO. Deze single werd heel goed ontvangen bij de piratenzenders maar ook in Hilversum, Zo werd haar single heel veel gedraaid door Krijn Torringa Gerard de Vries en Andre van Duin.die toen een goed beluisterd programma hadden op de Hilversumse radio. Een jaar later op vrijdag 12 mei 1989 kwam haar 2de single ik mag dit niet ik mag dat niet/ik zal wel altijd blijven dromen uit. Deze kwam uit bij het label DIAMANT Ook deze single werd weer goed ontvangen door de piraten. En zelfs het popblad (de hitkrant)maakte er zelfs in 1989 een pagina vrij in hun blad. Manuela bracht ook nog een cassettebandje met 12 nummers uit waarvan 2 engels talige liedjes en enkele covers ook dit werd weer grandioos gedraaid op de piraten zenders. In 1997 bracht Manuela een duet met collega zanger Andy de Witt uit dat verscheen op het album Marleen dat lied is getiteld ''het hele leven'' Daarna werd het wat stiller om de zangeres Manuela i.v.m. haar werk werd het zingen op een laag pitje gezet. Op 11 april 2008 zingt Manuela op een feestje van haar neef en toen wist ze het zeker ze wilde weer gaan zingen en optredens gaan verzorgen. Inmiddels zit ze al weer twee jaar bij Hans van Aalst onder contract en niet zonder succes! De laatste single in 2010 “Grote huichelaar” haalde de Nederlandstalige top 30!

   Rudie de Meulder

Bij Rudie is de passie voor muziek en zingen ontstaan door zijn ouders, Fer en Netty de Meulder, die zelf altijd in de horeca hebben gewerkt. Rudie is eerst begonnen met zijn eigen drive in show "The new M&M Entertainment", daar laat hij dan ook regelmatig zijn talent voor het zingen horen. Door zijn drive in show heeft hij Hans van Aalst leren kennen, beter bekend als DENANS, die altijd gezegd heeft jij moet meer gebruik maken van je zangtalent.
Door dat advies is hij dan ook aan het zingen geslagen, maar begon eerst met een duo samen met zijn broer Marco. Zo ontstond "DE CRAZY BROTHERS". Samen hebben ze diverse single cd's uitgebracht. Maar nu is het zover dat Rudie de Meulder het tijd vond om ook solo te gaan. Rudie is altijd gesteund en begeleid door Hans van Aalst om te zingen voor publiek. Rudie is een artiest met een breed repertoire met als specialiteit het Nederlands lied. Andre Hazes, Rene Froger maar zeer zeker zijn eigen liedjes zal hij dan ook met grote passie op de bühne ten gehore brengen. Rudie is een ras entertainer en brengt er dan de sfeer ook lekker in. Inmiddels heeft deze sympathieke zanger 3 landelijke singles uit onder HVA Productions

   Jeroen Zoon

Ik ben Jeroen Zoon, 34 jaar en woonachtig in het Brabantse Chaam. Ik ben op 7-7-2007 getrouwd met mijn grote liefde Ilse en samen hebben wij 4 zonen; Wout, Chris+, Stan en Jack. Op mijn hyves staat een aantal foto's van onze boys.

Ik ben Brabander in hart en ziel. Ik houd van lekker eten, mooi weer en volle pleinen. Zingen is mijn passie en live optreden vind ik geweldig. Het geeft een fantastisch gevoel om mensen vrolijk te kunnen maken met het zingen van liedjes.

Het is allemaal begonnen met mijn eerste singel in 2009 "De Sterren In Je Ogen". Daarna heb ik nog "Doe met me wat je wilt" en natuurlijk "De Oranjemars" gemaakt. Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe singel die landelijk in april 2011 in de winkels moet komen te liggen via HVA Productions.

Spannende tijd dus want er komt nog een fotoshoot, een videoclip opname en diverse radio interviews en regionale televisie optredens. Uiteraard gaan de regulier optredens ook gewoon door. Voor een overzicht van deze optredens kun je in de Agenda terecht. Naast mijn eigen nummers zing ik o.a. liedjes van Rene Schuurmans, Wolter Kroes en Andre Hazes.

Als laatste wil ik even zeggen dat ik hoop de mensen snel een keer te zien tijdens een optreden.

   Johan Heeren

Johan Heeren is geboren en getogen in Roosendaal, en zingt al sinds 1997. Zijn zangcarriere is eigenlijk begonnen met een karaoke-wedstrijd.
Toen hij deze met vlag en wimpel gewonnen had, mocht hij een demo-cd opnemen.
In 1999 kwamen zijn ouders in Amerika een muziekliefhebber tegen. Ma Heeren liet hem een cd van haar zoon horen en hij was meteen heel enthousiast.
Johan is 4 maanden naar Amerika geweest en heeft daar vele optredens gedaan.
Op het podium zingt Johan nummers van Elvis Presley, Jack Jersey, country, rock and roll, maar ook Nederlandstalige nummers. Inmiddels heeft deze alleskunner ook al eigen liedjes op CD gezet.
In oktober 2007 heeft hij een eerste optreden in Duitsland gehad. MP-Management Exklusiv heeft Johan hiervoor benaderd en hij heeft nu een 2-jarig contract voor optredens in Noord-Duitsland (vanaf 2008).
Momenteel zijn er plannen om ook een maxi-single in Duitsland uit te brengen, door het managementbureau, onder label Elegant Records.
In Nederland heeft Johan Heeren een platencontract bij HVA Productions die in september de nieuwe single "Alles" landelijk gaat uitbrengen.

   Yosee

Jos van Uden zoals Yosee echt heet is geboren op 10 januari 1970 in 's-Hertogenbosch.
Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten en play back shows. In het verleden heeft ze tijdens haar huwelijk altijd met muziek te maken gehad vooral door het werk van haar toenmalige man. In die periode heeft ze al eens gezongen met John Meier en ook veel in allerlei zalen tijdens feesten en partijen. Een paar jaar geleden (2007) heeft ze voor een regionaal TV programma een duet gezongen met Frank Verkooyen. Daarna kreeg ze de smaak te pakken en via allerlei omwegen heeft ze via Nol Roos haar eerste single opgenomen getiteld ''mijn lieveling''.

Yosee houdt van nummers met inhoud en schuwt het ook niet om nummers van Ruth Jaccot,slechts accoustisch begeleid te zingen. Haar tweede single is ook al klaar getiteld '' als het ritme stopt'' en zal ook spoedig uitkomen. Van haar eerste single is nu ook haar video clip klaar. Yosee vind het in eerste instantie leuk om te doen en ziet vandaar uit wel waar het schip strand. Ze zegt: de ene zit op voetbal of is penningmeester bij de tennisvereniging en ik zing graag een liedje! Haar grote voorbeelden zij o.a Marlynn - Dana Winner- Pussycat e.v.a. Ze hoopt dan ook dat dit het begin is van iets wat nog heel lang mag duren en haar,maar vooral ook de mensen heel veel plezier zal brengen.

   
Voor nader informatie:

HVA Productions
06 53 416 504