Denans

Denans (Hans van Aalst) geniet vooral bekendheid als feestzanger. Hij is een feestbeest op het podium.
Wie zijn repertoire kent, weet dat ook andere genres hem goed liggen. Hij schuwt een serieus nummer niet, pop en reggae evenmin.

Denans werd in 1966 geboren in Prinsenbeek, de plaats waar hij 33 jaar later zijn eigen feestcafé Denans opende.
Bijna 10 jaar heeft Hans dit cafe gerund en tot een van de bekendste in de omtrek gemaakt.

Als dj raakte Denans op jonge leeftijd gepassioneerd door de muziek. Twintig jaar stond hij achter de draaitafel en toen al werd er regelmatig een nummer van hem opgenomen.


Zijn bekendheid groeide tot ver buiten Brabant. Inmiddels geniet Denans nationale bekendheid. Vier van zijn nummers stonden in de Mega Top 100, met de 32e plaats voor 'De gedachte aan jou' als hoogste notering. Dit nummer stond op 8 in de Nederlandstalige Top 20.
Denans staat inmiddels op meer dan 90 landelijke verzamelcd's

Tussen 's lands grootste artiesten stond Denans in 2006 naast Vader Abraham in het Thialf stadion in Heerenveen tijdens het TROS Muziekfeest. Ze zongen het duet 'Dans met mij'.
Denans zong op televisie voor Hart van Nederland, SBS Shownieuws, RTL Boulevard en diverse regionale programma's als Brabant Party, Regio Tap, Brabant Toppers, Hart voor muziek, Muziekparade en is hij al jaren vaste gast bij het megapopulaire programma “3 uurkes vooraf” op omroep Brabant en Sterren.nl


Denans heeft ook een radioprogramma op de zender radio Suc6 FM, “Volle Vaart” draait daar dagelijks van 14.00/ tot 15.00 uur.

Ook is Hans wekelijks te zien in het culinaire muziekprogramma “In de keuken met…” op Brabant 10, een programma dat hij presenteert en geschreven heeft.

Hij produceert en schrijft ook nummers voor andere artiesten. Voor boekingen en/of info:

HVA Productions
06 53 416 504